Zobrazeno 1 - 10
of 11 755
pro vyhledávání: '"Caffeoylquinic acid"'
Autor:
Lu, Chenfei1,2 (AUTHOR), Yan, Xiaoyun1,2 (AUTHOR), Zhang, Haohao1,2 (AUTHOR), Zhong, Taowei1,2 (AUTHOR), Gui, Aijun1,2 (AUTHOR), Liu, Yuchen1,2 (AUTHOR), Pan, Lanying3 (AUTHOR) lanyingpan@zjsru.edu.cn, Shao, Qingsong1,2 (AUTHOR) sqszjfc@126.com
Publikováno v:
BMC Genomics. 8/3/2024, Vol. 25 Issue 1, p1-16. 16p.
Autor:
Chenfei Lu, Xiaoyun Yan, Haohao Zhang, Taowei Zhong, Aijun Gui, Yuchen Liu, Lanying Pan, Qingsong Shao
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 25, Iss 1, Pp 1-16 (2024)
Abstract Background Chrysanthemum morifolium ‘HangBaiJu’, a popular medicinal and edible plant, exerts its biological activities primarily through the presence of flavones and caffeoylquinic acids (CQAs). However, the regulatory mechanism of flav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf38fc51097547a2b13209f0fc2bdd92
Autor:
Skała, Ewa1 (AUTHOR) ewa.skala@umed.lodz.pl, Olszewska, Monika A.2 (AUTHOR) monika.olszewska@umed.lodz.pl, Tabaka, Przemysław3 (AUTHOR) przemyslaw.tabaka@p.lodz.pl, Kicel, Agnieszka2 (AUTHOR) agnieszka.kicel@umed.lodz.pl
Publikováno v:
Molecules. May2024, Vol. 29 Issue 9, p2145. 21p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaole Chen, Lingyu Li, Wenqing Zhu, Yun Teng, Zhichang Qiu, Wenhua Ji, Zhenjia Zheng, Jianquan Gong
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101293- (2024)
Herein, burdock polysaccharide (BP) and modified burdock polysaccharide (MBP) were prepared, followed by the fabrication of chlorogenic acid (CA)-BP, CA-MBP, isochlorogenic acid A (ICA)-BP, and ICA-MBP nanoparticles. Afterward, the structural charact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6bdeb2b7c9a741d38a45cc7fe61d48e8
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 9, p 2145 (2024)
Plant in vitro cultures can be an effective tool in obtaining desired specialized metabolites. The purpose of this study was to evaluate the effect of light-emitting diodes (LEDs) on phenolic compounds in Rhaponticum carthamoides shoots cultured in v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17ed31d6db964c59ab07c0f0705129ba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.