Zobrazeno 1 - 10
of 994
pro vyhledávání: '"Cadwallader, K. R."'
Publikováno v:
Transactions of the ASABE; 2018, Vol. 61 Issue 2, p693-698, 6p
Autor:
Banti, Misgana1 (AUTHOR) misganabanti2013@gmail.com, Atlaw, Tegene2 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-9. 9p.
Autor:
Tietel, Zipora1 (AUTHOR) tietel@agri.gov.il, Veksler, Noam1,2 (AUTHOR), Galilov, Izabella1 (AUTHOR), Melamed, Sarit1 (AUTHOR), Harel-Beja, Rotem3 (AUTHOR), Holland, Doron3 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p883-896. 14p.
Autor:
Kayakuş, Mehmet1 (AUTHOR), Kabas, Onder2 (AUTHOR) okabas@akdeniz.edu.tr, Ünal, İ̇lker3 (AUTHOR), Paçacı, Serdar4 (AUTHOR), Dinca, Mirela - Nicoleta5 (AUTHOR) mirela.dinca@upb.ro
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p326-340. 15p.
Autor:
Sullivan RC; Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Reading, UK.; Synergy Flavours Ltd, High Wycombe, UK., Makinwa F; Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Reading, UK., Fagan CC; Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Reading, UK., Parker JK; Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, Reading, UK.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2024 Oct; Vol. 89 (10), pp. 6425-6442. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 13.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ZHANG Qianying1 qianyingzhang@163.com, YANG Shuanghong1, CAI Wen1, GENG Zongze1, LI Dongliang1, DING Zhongyang2
Publikováno v:
Journal of Light Industry. Jun2024, Vol. 39 Issue 3, p46-53. 8p.
Autor:
Yekta, Reza1 (AUTHOR), Dabbagh Moghaddam, Arasb1,2 (AUTHOR) dr.arasb@ajaums.ac.ir, Hosseini, Hedayat3 (AUTHOR), Sharifan, Anousheh4 (AUTHOR), Hadi, Saeed2 (AUTHOR), Hosseini‐Shokouh, Seyyed‐Javad1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Apr2024, Vol. 12 Issue 4, p2702-2723. 22p.
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Apr-Jun2024, Vol. 74 Issue 2, p131-141. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.