Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Cadudal, F."'
Autor:
Litt, J., Laborde, M., Lavigne, F., Bijja, M., Bernardet, M.D., Robin, Paul, Amand, G., Pertusa, M., Labussière, Etienne, Cadudal, F., Techene, J., DENEUFBOURG, Chloé, Lamothe, Laurence
Publikováno v:
Innovations Agronomiques
Innovations Agronomiques, INRA, 2019, 71, pp.51-66
Innovations Agronomiques, INRAE, 2019, 71, pp.51-66. ⟨10.15454/kjfmtn⟩
Innovations Agronomiques (71), 51-66. (2019)
Innovations Agronomiques, INRA, 2019, 71, pp.51-66
Innovations Agronomiques, INRAE, 2019, 71, pp.51-66. ⟨10.15454/kjfmtn⟩
Innovations Agronomiques (71), 51-66. (2019)
À l’échelle mondiale, la France est le premier producteur de foie gras. Afin de conserver ce leadership, la filière doit rester compétitive et maîtriser ses coûts de production tout en répondant à des attentes sociétales et environnemental
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::df861229b0ca7f2d0267252e7b25b3fb
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02081880/document
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02081880/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.