Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Cadmium cocoa"'
Autor:
Luis Fernández, Luis Yanchatipán
Publikováno v:
ESPOCH Congresses, Vol 3, Iss 2, Pp 85-96 (2024)
Abstract Cadmium is a heavy metal from both natural and anthropogenic sources, whose concentration in the soil poses a real danger to the health of all organisms. In Ecuador, cocoa is an important agricultural product whose demand has grown over time
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed0604df065144419e580b002b2d4bd5
Autor:
Eduardo Chavez, Erik Smolders, Florian Lauryssen, Daniela Montalvo, David Argüello, Ruth Vanderschueren
Recent cadmium (Cd) regulation in chocolate threatens the sustainability of cacao production in Southwest America. Cadmium contamination in cacao beans has not been assessed at a country level. A nationwide survey was conducted in Ecuador to identify
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f8c74d7680ac4639259964c91016b99a
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/669977
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/669977
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.