Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Cadena, Rafael S."'
Comparison of rapid sensory characterization methodologies for the development of functional yogurts
Autor:
Cadena, Rafael S., Caimi, Daniel, Jaunarena, Isabel, Lorenzo, Inés, Vidal, Leticia, Ares, Gastón, Deliza, Rosires, Giménez, Ana
Publikováno v:
In Food Research International October 2014 64:446-455
Autor:
Jaeger, Sara R., Cadena, Rafael S., Torres-Moreno, Miriam, Antúnez, Lucía, Vidal, Leticia, Giménez, Ana, Hunter, Denise C., Beresford, Michelle K., Kam, Karrie, Yin, David, Paisley, Amy G., Chheang, Sok L., Ares, Gastón
Publikováno v:
In Food Quality and Preference July 2014 35:32-40
Autor:
Cruz, Adriano G., Cadena, Rafael S., Faria, José A.F., Bolini, Helena M.A., Dantas, Clecio, Ferreira, Márcia M.C., Deliza, Rosires
Publikováno v:
In Food Research International January 2012 45(1):211-215
Autor:
CRUZ, ADRIANO G1, CADENA, RAFAEL S1, FARIA, JOSÉ A F1, OLIVEIRA, CARLOS A F2, CAVALCANTI, RODRIGO N1, BONA, EVANDRO3, BOLINI, HELENA M A1, DA SILVA, MARIA APARECIDA A P1,4
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Nov2011, Vol. 64 Issue 4, p549-556. 8p. 1 Diagram, 6 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.