Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"Cacho de cabra"'
Autor:
Riquelme, Natalia1 (AUTHOR), Matiacevich, Silvia1 (AUTHOR) silvia.matiacevich@usach.cl
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. Aug2017, Vol. 15 Issue 3, p344-351. 8p.
Autor:
Natalia Riquelme, Silvia Matiacevich
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 15, Iss 3, Pp 344-351 (2017)
Oleoresin of Capsicum sp. is considered a food additive due to its color and pungency, and its active compound, capsaicin, is characterized by antimicrobial and antioxidant properties. However, Chilean variety of Capsicum sp. has not been characteriz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4672b29f5ed540e084b8f9260940e2c8
Autor:
Castillo, Claudia G.1 ccastill@uct.cl, Ortiz, César A.1, Borie, Fernando R.2, Rubio, Rosa E.2
Publikováno v:
Información Tecnológica. 2009, Vol. 20 Issue 4, p3-14. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Inès Birlouez-Aragon, Gina Leonelli Cantergiani, Claudia G. Castillo Rubio, Ricardo Tighe Neira, Christián M. Díaz Becerra, Fernando L. Pardo Díaz
Publikováno v:
Idesia (Arica) v.29 n.3 2011
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
En el presente trabajo se evaluó la heterogeneidad del color en cinco muestras de merkén formuladas a partir de ecotipos de ají, Capsicum annuum L., cv. "Cacho de cabra" cultivados en la Región de La Araucanía y Región del Maule, Chile. La eval
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silvia Matiacevich, Natalia Riquelme
Publikováno v:
CyTA, 15(3): 344-351
CyTA-Journal of Food, Vol 15, Iss 3, Pp 344-351 (2017)
CyTA-Journal of Food, Vol 15, Iss 3, Pp 344-351 (2017)
Oleoresin of Capsicum sp. is considered a food additive due to its color and pungency, and its active compound, capsaicin, is characterized by antimicrobial and antioxidant properties. However, Chilean variety of Capsicum sp. has not been characteriz
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leonelli Cantergiani, Gina N, Díaz Becerra, Christian M, Tighe Neira, Ricardo M, Castillo Rubio, Claudia G, Pardo Díaz, Fernando L., Birlouez-Aragon, Inès
Publikováno v:
Idesia (Arica), Volume: 29, Issue: 3, Pages: 109-115, Published: DEC 2011
En el presente trabajo se evaluó la heterogeneidad del color en cinco muestras de merkén formuladas a partir de ecotipos de ají, Capsicum annuum L., cv. "Cacho de cabra" cultivados en la Región de La Araucanía y Región del Maule, Chile. La eval
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::94b184704b800c343a4492e2e779665d
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-34292011000300017&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-34292011000300017&lng=en&tlng=en
Autor:
Sepúlveda, Marcela, Costa, Jéssica, Cayún, Yasna, Gallardo, Víctor, Barría, Elsa, Rigotto Caruso, Glaucia, von Zeska Kress, Marcia Regina, Cornejo, Pablo, Santos, Cledir
Publikováno v:
Frontiers in Cellular & Infection Microbiology; 2024, p1-14, 14p