Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"Cacciola, S. O."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pérez‐Sierra, A., Chitty, R., Rodger, I., Chambers, J., Horta Jung, M., Cacciola, S. O., Jung, T.
Publikováno v:
New Disease Reports; Jul-Sep2024, Vol. 50 Issue 1, p1-3, 3p
Autor:
Abad, Z. G., Burgess, T. I., Bourret, T., Bensch, K., Cacciola, S. O., Scanu, B., Mathew, R., Kasiborski, B., Srivastava, S., Kageyamal, K., Bienapf, J. C., Verkleij, G., Broders, K., Schena, L., Redford, A. J.
Publikováno v:
Studies in Mycology; Dec2023, Issue 106, p259-348, 90p
Autor:
Rizzo, D., Aglietti, C., Benigno, A., Bracalini, M., Da Lio, D., Bartolini, L., Cappellini, G., Aronadio, A., Francia, C., Luchi, N., Santini, A., Cacciola, S. O., Panzavolta, T., Moricca, S.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______310::f3904c1785b40dc4a9885e784e9ae7eb
http://hdl.handle.net/2158/1269965
http://hdl.handle.net/2158/1269965
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science
Plant-associated microorganisms play a crucial role in plant health and productivity. Belowground microbial diversity is widely reported as a major factor in determining the composition of the plant microbiome. In contrast, much less is known about t