Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Cacciò, S. M."'
Autor:
Barlaam, A, Sannella, A R, Ferrari, N, Temesgen, T T, Rinaldi, L, Normanno, G, Cacciò, S M, Robertson, L J, Giangaspero, A
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 370
Ready-to-eat (RTE) salads and berries are increasingly consumed in industrialized countries. These products can be contaminated by pathogenic parasites that have been responsible for foodborne outbreaks worldwide. In Italy, there are few data on cont
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lalle, M., di Regalbono, A. Frangipane, Poppi, L., Nobili, G., Tonanzi, D., Pozio, E., Cacciò, S. M.
Publikováno v:
The Journal of Parasitology, 2007 Apr 01. 93(2), 426-428.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40058717
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duranti, A.1 a.duranti@izsum.it, Cacciò, S. M.2, Pozio, E.2, Di Egidio, A.3, De Curtis, M.1, Battisti, A.3, Scaramozzino, P.3
Publikováno v:
Zoonoses & Public Health. May2009, Vol. 56 Issue 4, p176-182. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.