Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Cabrita, Luis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Computers and Chemical Engineering October 2021 153
Autor:
Branco, Diana G., Santiago, Catarina A., Oliveira, Filipe J., Cabrita, Luís, Evtuguin, Dmitry V.
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 September 2021 624
Publikováno v:
In Computers and Chemical Engineering July 2021 150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
To what extent are political parties responsive to voters before and after elections (that is, during the campaign and in office)? And what explains responsiveness at both of these stages: agenda-setting and decision-making? We argue that parties are
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8327bc4a6c9c206fed3a2f8ab8556bc5
https://hdl.handle.net/10451/56836
https://hdl.handle.net/10451/56836
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Sara Franco da, Botelho, Maria do Carmo, Mauritti, Rosário, Nunes, Nuno, Cabrita, Luis, Craveiro, D.
Publikováno v:
SOCIOLOGIA ON LINE n.29 2022
As desigualdades sociais ocupam um lugar central nas discussões científicas, políticas e internacionais acerca do desenvolvimento humano. Em setembro de 2015, as Nações Unidas adotaram a Agenda 2030 para o Desenvolvimento Sustentável, na qual a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::58fd5ab3dcd3a3df9499e83ef26c6510
https://hdl.handle.net/10071/26913
https://hdl.handle.net/10071/26913
Autor:
Barros, Lillian, Cabrita, Luis, Boas, Miguel Vilas, Carvalho, Ana Maria, Ferreira, Isabel C.F.R.
Publikováno v:
In Food Chemistry 2011 127(4):1600-1608