Zobrazeno 1 - 10
of 194
pro vyhledávání: '"Cabrera-Ramírez A"'
Autor:
María Sandra Domínguez-Sosa, María Soledad Cabrera-Ramírez, Miriam del Carmen Marrero-Ramos, Delia Dávila-Quintana, Carlos Cabrera-López, Heleia González Cuervo, Jesús Javier Benítez del Rosario, Teresa Carrillo-Díaz
Publikováno v:
Annals of Medicine, Vol 56, Iss 1 (2024)
Objectives Dupilumab, an anti-IL-4 receptor monoclonal antibody (mAb), was recently approved for the treatment of severe chronic rhinosinusitis with nasal polyps (CRSwNP). The main objective of this study was to assess whether previous exposure to bi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/832c30fca8124697b4f97be8479c208c
Autor:
Jaime E. Dominguez-Ayala, Guadalupe Méndez-Montealvo, Angel H. Cabrera-Ramírez, Perla Osorio-Diaz, Eduardo Morales-Sanchez, Gonzalo Velazquez
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
ABSTRACTTexture-modified foods have become a growing trend in the market and retrograded starch can enhance the rheological properties of foods. This study assessed the effect of adding 10% (w/w) of normal (RNS) or high amylose (RHS) retrograded star
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1227d4e2595b4f68b3b9a3de7e26d42f
Autor:
Cabrera-Ramírez, A.H., Manríquez-Medina, M., Pestryakov, Alexey, Bogdanchikova, Nina, Chavez-Santoscoy, R.A.
Publikováno v:
In LWT 15 August 2024 206
Autor:
Castro-Campos, Fernanda G., Morales-Sánchez, Eduardo, Cabrera-Ramírez, Ángel H., Martinez, Mario M., Rodríguez-García, Mario E., Gaytán-Martínez, Marcela
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies July 2023 87
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cabrera-Ramírez, A.H., Gaytán-Martínez, M., Gonzáles-Jasso, E., Ramírez-Jiménez, A.K., Velázquez, G., Villamiel, M., Morales-Sánchez, E.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2023 135
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Castro-Campos, F.G., Cabrera-Ramírez, A.H., Morales-Sánchez, E., Rodríguez-García, M.E., Villamiel, M., Ramos-López, M., Gaytán-Martínez, M.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 June 2021 348
Autor:
M.F. Dorantes-Campuzano, A.H. Cabrera-Ramírez, M.E. Rodríguez-García, N. Palacios-Rojas, R.E. Preciado-Ortíz, I. Luzardo-Ocampo, M. Gaytán Martínez
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100078- (2022)
One of the most traditional foods in Mexico is pozole (a soup of maize grains with pork). Maize starch interacts with fatty acids during its preparation, generating amylose-lipid complexes. This study aimed to determine the effect of lard concentrati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7bc81d4f55342bab8055938fa94efe0