Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Cabrales-Arellano P"'
Autor:
Jorge Iñaki Gamero-Barraza, Gerardo Antonio Pámanes-Carrasco, Efrén Delgado, Cristian Patricia Cabrales-Arellano, Hiram Medrano-Roldán, Daniela Gallegos-Ibáñez, Harald Wedwitschka, Damián Reyes-Jáquez
Publikováno v:
Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 8, Iss , Pp 100202- (2024)
Insects such as the black soldier fly (BSF) are recently being studied as food sources to address concerns about how to meet the food demand of the growing world population, as conventional production lines for meat proteins are currently unsustainab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7081925503e441c898f7d4cbb938ece8
Autor:
Juan Fernando Martínez Ávalos, Jorge Iñaki Gamero Barraza, Efren Delgado, María Inés Guerra Rosas, Carlos Alberto Gómez Aldapa, Hiram Medrano Roldán, Cristian Patricia Cabrales Arellano, Damián Reyes Jáquez
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100723- (2024)
Within the agri-food industry, substantial quantities of by-products are generated during the collection of raw materials and the preparation of derived food products. A common by-product is the low-value substandard bean that might have structural d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c12cd264a87a4e368b0cd2f69eb8c5c0
Autor:
Paweł Paśko, Agnieszka Galanty, Tomasz Dymerski, Young-Mo Kim, Yong-Seo Park, Patricia Cabrales-Arellano, Victor Velazquez Martinez, Efren Delgado, Mikołaj Gralak, Joseph Deutsch, Dinorah Barasch, Alina Nemirovski, Shela Gorinstein
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 11, p 5627 (2024)
The growing trend in fruit wine production reflects consumers’ interest in novel, diverse drinking experiences and the increasing demand for healthier beverage options. Fruit wines made from kiwi, pomegranates, and persimmons fermented using S. bay
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44f02f519da24237ab83b12ef6a37629
Autor:
Patricia Cabrales-Arellano, Edward Park, Martha Minor, Efren Delgado, Delia Valles-Rosales, Heidi Taboada, José Espiritu, Jianzhong Su, Young Ho Park
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-8 (2022)
Abstract Food associated diseases pose significant public health threat in the United States. Health risks associated with food-borne pathogens drive the need for constant monitoring of food products. An efficient method that can diagnose food-borne
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5e8ad70ca7644a990baa61cc85858fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PeerJ, Vol 5, p e2979 (2017)
Cassiopea xamachana jellyfish are an attractive model system to study metamorphosis and/or cnidarian–dinoflagellate symbiosis due to the ease of cultivation of their planula larvae and scyphistomae through their asexual cycle, in which the latter c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3641cccad6e647d4aca5f6c45d0b0fed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.