Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Cabral LMC"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sandes JCAS; Department of Food Science and Technology, Federal Rural University of Rio de Janeiro, Seropédica, Brazil.; Embrapa Food Agroindustry, Rio de Janeiro, Brazil., Walter EHM; Embrapa Food Agroindustry, Rio de Janeiro, Brazil., Ramos GLPA; Faculty of Pharmacy, Fluminense Federal University, Niterói, Brazil., Matta VMD; Embrapa Food Agroindustry, Rio de Janeiro, Brazil., Cabral LMC; Embrapa Food Agroindustry, Rio de Janeiro, Brazil.
Publikováno v:
Foodborne pathogens and disease [Foodborne Pathog Dis] 2024 Oct 11. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 11.
Autor:
de Oliveira TS; Graduate Program in Food Science, Institute of Chemistry, Federal University of Rio de Janeiro - UFRJ, Rio de Janeiro, Brazil. Electronic address: tamiresoliveira1412@gmail.com., Costa AMM; Graduate Program in Food Science, Institute of Chemistry, Federal University of Rio de Janeiro - UFRJ, Rio de Janeiro, Brazil., Cabral LMC; Graduate Program in Food Science, Institute of Chemistry, Federal University of Rio de Janeiro - UFRJ, Rio de Janeiro, Brazil; Embrapa Agroindústria de Alimentos, Rio de Janeiro, Brazil., Freitas-Silva O; Embrapa Agroindústria de Alimentos, Rio de Janeiro, Brazil., Tonon RV; Graduate Program in Food Science, Institute of Chemistry, Federal University of Rio de Janeiro - UFRJ, Rio de Janeiro, Brazil; Embrapa Agroindústria de Alimentos, Rio de Janeiro, Brazil.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2024 Aug; Vol. 275 (Pt 2), pp. 133627. Date of Electronic Publication: 2024 Jul 02.
Autor:
Corrêa-Filho LC; Embrapa Food Technology, Guaratiba, 23020- 470 Rio de Janeiro, RJ, Brazil. Electronic address: luizcorrea@id.uff.br., Santos Junior JRD; Graduate Program in Food Science and Technology, Federal Rural University of Rio de Janeiro, 23890-000 Seropédica, RJ, Brazil., Ramos AV; Nanotechnology Engineering Program, COPPE, Federal University of Rio de Janeiro, 21941-972 Rio de Janeiro, RJ, Brazil., Martinazzo AP; Department of Agribusiness Engineering, Federal Fluminense University, 27255-125 Volta Redonda, RJ, Brazil., Habert AC; Nanotechnology Engineering Program, COPPE, Federal University of Rio de Janeiro, 21941-972 Rio de Janeiro, RJ, Brazil; Chemical Engineering Program, COPPE, Federal University of Rio de Janeiro, 21941-972 Rio de Janeiro, RJ, Brazil., Carvalho CWP; Embrapa Food Technology, Guaratiba, 23020- 470 Rio de Janeiro, RJ, Brazil., Soares AG; Embrapa Food Technology, Guaratiba, 23020- 470 Rio de Janeiro, RJ, Brazil., Tonon RV; Embrapa Food Technology, Guaratiba, 23020- 470 Rio de Janeiro, RJ, Brazil., Cabral LMC; Embrapa Food Technology, Guaratiba, 23020- 470 Rio de Janeiro, RJ, Brazil.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2024 Jul; Vol. 188, pp. 114475. Date of Electronic Publication: 2024 May 10.
Autor:
Rocha MP; Departament of Pharmaceutical Products, Faculty of Pharmacy, Universidade Federal de Minas Gerais, Campus Pampulha, Avenida Antônio Carlos 6627, Belo Horizonte 31270-901, MG, Brazil., da Silva LMC; Departament of Pharmaceutical Products, Faculty of Pharmacy, Universidade Federal de Minas Gerais, Campus Pampulha, Avenida Antônio Carlos 6627, Belo Horizonte 31270-901, MG, Brazil., Silva LPM; Departament of Pharmaceutical Products, Faculty of Pharmacy, Universidade Federal de Minas Gerais, Campus Pampulha, Avenida Antônio Carlos 6627, Belo Horizonte 31270-901, MG, Brazil., Gomes JHS; Departament of Pharmaceutical Products, Faculty of Pharmacy, Universidade Federal de Minas Gerais, Campus Pampulha, Avenida Antônio Carlos 6627, Belo Horizonte 31270-901, MG, Brazil., Pádua RM; Departament of Pharmaceutical Products, Faculty of Pharmacy, Universidade Federal de Minas Gerais, Campus Pampulha, Avenida Antônio Carlos 6627, Belo Horizonte 31270-901, MG, Brazil., Batista JAN; Departament of Botany and Molecular Biology, Universidade Federal de Minas Gerais, Campus Pampulha, Avenida Antônio Carlos 6627, Belo Horizonte 31270-901, MG, Brazil., Sena MM; Chemistry Department, Universidade Federal de Minas Gerais, Av. Antônio Carlos 6627, Belo Horizonte 31270-901, MG, Brazil.; Instituto Nacional de Ciência e Tecnologia em Bioanalítica (INCT-Bio), Campinas 13083-970, SP, Brazil., Campana PRV; Departament of Pharmaceutical Products, Faculty of Pharmacy, Universidade Federal de Minas Gerais, Campus Pampulha, Avenida Antônio Carlos 6627, Belo Horizonte 31270-901, MG, Brazil., Braga FC; Departament of Pharmaceutical Products, Faculty of Pharmacy, Universidade Federal de Minas Gerais, Campus Pampulha, Avenida Antônio Carlos 6627, Belo Horizonte 31270-901, MG, Brazil.
Publikováno v:
Antioxidants (Basel, Switzerland) [Antioxidants (Basel)] 2023 Jun 29; Vol. 12 (7). Date of Electronic Publication: 2023 Jun 29.
Autor:
de Oliveira TS; Programa de Pós-Graduação em Ciência de Alimentos, Instituto de Química, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro 21941-909, RJ, Brazil.; Embrapa Agroindústria de Alimentos, Av. das Américas, 29501, Rio de Janeiro 23020-470, RJ, Brazil., Costa AMM; Programa de Pós-Graduação em Ciência de Alimentos, Instituto de Química, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro 21941-909, RJ, Brazil., Cabral LMC; Embrapa Agroindústria de Alimentos, Av. das Américas, 29501, Rio de Janeiro 23020-470, RJ, Brazil., Freitas-Silva O; Embrapa Agroindústria de Alimentos, Av. das Américas, 29501, Rio de Janeiro 23020-470, RJ, Brazil., Rosenthal A; Embrapa Agroindústria de Alimentos, Av. das Américas, 29501, Rio de Janeiro 23020-470, RJ, Brazil., Tonon RV; Programa de Pós-Graduação em Ciência de Alimentos, Instituto de Química, Universidade Federal do Rio de Janeiro, Rio de Janeiro 21941-909, RJ, Brazil.; Embrapa Agroindústria de Alimentos, Av. das Américas, 29501, Rio de Janeiro 23020-470, RJ, Brazil.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Jan 06; Vol. 12 (2). Date of Electronic Publication: 2023 Jan 06.