Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"Cabaroglu T."'
Autor:
Charapitsa S., Sytova S., Korban A., Sobolenko L., Egorov V., Leschev S., Zakharov M., Čabala R., Busarova R., Shestakovich I., Tolstouhova A., Ondroušek S., Vávra J., Yilmaztekin M., Cabaroglu T.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 02030 (2019)
A collaborative interlaboratory study on the method of direct quantitation of volatile compounds in spirit drinks and alcoholic products was conducted. The discussed method applies ethanol, the major volatile component of an alcoholic product, as an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c63b14589c2f4722ae1aa06847a1216d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Celik, Z.D.1,2 (AUTHOR), Cabaroglu, T.2 (AUTHOR) tcabar@cu.edu.tr, Krieger‐Weber, S.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2019, Vol. 125 Issue 1, p92-99. 8p.
WOS: 000459601900016 The effects of spontaneous malolactic fermentation (MLF) and a malolactic starter culture (Oenococcus oeni) on the volatile compounds of Kalecik karasi red wines were investigated. The volatile compounds were extracted using liqu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::8f5b27e0f36f31b0dc4b7e34fb8c4d98
https://hdl.handle.net/20.500.12605/9182
https://hdl.handle.net/20.500.12605/9182
Publikováno v:
Australian Journal of Grape & Wine Research. Oct2014, Vol. 20 Issue 3, p340-346. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roca, P., Charapitsa, S., Sytova, S., Korban, A., Sobolenko, L., Egorov, V., Leschev, S., Zakharov, M., Čabala, R., Busarova, R., Shestakovich, I., Tolstouhova, A., Ondroušek, S., Vávra, J., Yilmaztekin, M., Cabaroglu, T.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2019, Vol. 15, p1-8, 8p
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2011, Vol. 117 Issue 4, p622-626. 5p. 2 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background and Aims: Rosé wines play an important role in the Turkish wine industry, and among them, rosé wines made with the grape cultivar Çalkarasi{dotless} are the most appreciated. The aim of this work was to characterise, for the first time,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::890e21f684fa5808d8f0290f295753d8
https://hdl.handle.net/20.500.12605/11900
https://hdl.handle.net/20.500.12605/11900