Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Cabanes, H."'
Autor:
Fleury, S., Sulmont-Rossé, C., Cabanes, H., Perruchaud, M., Roger, A., Lesourd, B., Tronchon, P., Van Wymelbeke-Delannoy, V., Maître, I.
Publikováno v:
The Journal of Aging Research & Lifestyle (JARLife)
The Journal of Aging Research & Lifestyle (JARLife), SERDI, Auzeville-Tolosane (FRA), 2020, 9, pp.40-46
JAR Life
The Journal of Aging Research & Lifestyle (JARLife), SERDI, Auzeville-Tolosane (FRA), 2020, 9, pp.40-46
JAR Life
International audience; Objective: The present study aimed at assessing the feasibility and the effectiveness of a personalized dietary intervention in a meals-on-wheels service through a randomized controlled pilot trial. Design: Sixty recipients of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3f42dfacad2f28c3c17aeb4f807ffcbe
https://hal.inrae.fr/hal-03225502
https://hal.inrae.fr/hal-03225502
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fleury S; Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, AgroSup Dijon, CNRS, INRAE, Université de Bourgogne Franche-Comté, Dijon, France.; Saveurs et Vie, Orly, France., Sulmont-Rossé C; Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, AgroSup Dijon, CNRS, INRAE, Université de Bourgogne Franche-Comté, Dijon, France., Cabanes H; Saveurs et Vie, Orly, France., Perruchaud M; Saveurs et Vie, Orly, France., Roger A; Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, AgroSup Dijon, CNRS, INRAE, Université de Bourgogne Franche-Comté, Dijon, France., Lesourd B; Département de Gériatrie CHU, Clermont-Ferrand, France., Tronchon P; Saveurs et Vie, Orly, France., Van Wymelbeke-Delannoy V; Centre des Sciences du Goût et de l'Alimentation, AgroSup Dijon, CNRS, INRAE, Université de Bourgogne Franche-Comté, Dijon, France.; CHU Dijon Bourgogne, Dijon, France., Maître I; USC 1422 GRAPPE, Ecole Supérieure d'Agricultures (ESA), SFR 4207 QUASAV, INRAE, 55 rue Rabelais, Angers, France.
Publikováno v:
JAR life [JAR Life] 2020 Nov 19; Vol. 9, pp. 40-46. Date of Electronic Publication: 2020 Nov 19 (Print Publication: 2020).