Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"Cabado, A.G."'
Autor:
Ben-Gigirey, B. a, Rodríguez-Velasco, M.L. a, Otero, A. b, Vieites, J.M. b, Cabado, A.G. b, ∗
Publikováno v:
In Toxicon October 2012 60(5):864-873
Publikováno v:
In Toxicon 2011 58(4):336-354
Publikováno v:
In Toxicon 2010 55(8):1519-1526
Autor:
Oliveira, H., Blocquel, C., Santos, M., Fretigny, M., Correia, T., Gonçalves, A., Cabado, A.G., López, L.B., Raaholt, B.W., Ferraris, F., Iacoponi, F., Cubadda, F., Mantovani, A., Vallet, E., Vlaemynck, G., Fernández-Arribas, J., Eljarrat, E., López, E., Alda, M.L., Panicz, R., Sobczak, M., Eljasik, P., Cunha, S., Ferreira, R., Fernandes, J.O., Delerue-Matos, C., Marques, A., Nunes, M.L.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
This study aimed to devise innovative, tailor-made, appealing, tasty and semi-industrialized dishes, using sustainable and under-utilized seafood species (bib, common dab, common carp, blue mussel and blue whiting), that can meet the specific nutriti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::44ee3ef6b9fa02befe5de6564f0b5338
Publikováno v:
In Toxicology in Vitro 2008 22(6):1432-1439
Publikováno v:
In Analytical Biochemistry 2003 317(2):129-135
Autor:
Cabado, A.G. a, Alfonso, A. b, Vieytes, M.R. a, González, M. c, Botana, M.A. d, Botana, L.M. b, *
Publikováno v:
In Cellular Signalling 2000 12(8):573-581
Publikováno v:
In Cellular Signalling 2000 12(5):343-350
Publikováno v:
In Life Sciences 2000 67(16):1969-1982
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.