Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Ca-soap"'
Publikováno v:
Dairy, Vol 5, Iss 3, Pp 542-554 (2024)
This study aimed to compare calcium oxide (CaO) and calcium chloride (CaCl2) as calcium sources for coconut fatty acid distillate (CFAD) calcium soap (Ca-soap) production and to evaluate the supplementation ratios of unprotected and protected CFAD in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19a26269cc5449d1ac9763f83fcf9603
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal, Vol 8, Iss 7, Pp 1178-1190 (2014)
Enhancing healthy fatty acids (FAs) in ewe milk fat and suckling lamb tissues is an important objective in terms of improving the nutritional value of these foods for the consumer. The present study examined the effects of feeding-protected lipid sup
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55f63d918e3945eba94ac11d8b659a38
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 26, Iss 6, Pp 812-819 (2013)
Forty two Malpura lambs (21 d old) were divided into three groups of 14 each consisting of 8 females and 6 males. Lambs were allowed to suckle their respective dams twice daily up to weaning (13 wks) and offered free choice concentrate and roughage i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97af538c036b419096742083edb925fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ángel R. Mantecón, B. Gallardo, M.A. de la Fuente, Pilar Gómez-Cortés, Manuela Juárez, Teresa Manso
Publikováno v:
Animal, Vol 8, Iss 7, Pp 1178-1190 (2014)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
13 páginas, 5 tablas, 3 figuras.
Enhancing healthy fatty acids (FAs) in ewe milk fat and suckling lamb tissues is an important objective in terms of improving the nutritional value of these foods for the consumer. The present study examined the
Enhancing healthy fatty acids (FAs) in ewe milk fat and suckling lamb tissues is an important objective in terms of improving the nutritional value of these foods for the consumer. The present study examined the
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 26, Iss 6, Pp 812-819 (2013)
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 26, Iss 6, Pp 812-819 (2013)
Forty two Malpura lambs (21 d old) were divided into three groups of 14 each consisting of 8 females and 6 males. Lambs were allowed to suckle their respective dams twice daily up to weaning (13 wks) and offered free choice concentrate and roughage i
Autor:
Nurettin Gülşen, Fatma inal
Publikováno v:
Eurasian Journal of Veterinary Sciences, Vol 16, Iss 1, Pp 35-41
The effects ol oils and protein coated with Ca soaps or milk production parameters were investigated in this study The effect of acidulated oil + soybean meal + Ca(OH)2 (AY) and protein coated acid oil Ca soaps (PKAYl on dry mattei intake and milk yi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/809a71ae03ea42658ba7843a80f97c64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.