Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Cañete, Manuel"'
Autor:
Prenafeta, Antoni, Bech-Sàbat, Gregori, Moros, Alexandra, Barreiro, Antonio, Fernández, Alex, Cañete, Manuel, Roca, Mercè, González-González, Luis, Garriga, Carme, Confais, Joachim, Toussenot, Marion, Contamin, Hugues, Pizzorno, Andrés, Rosa-Calatrava, Manuel, Pradenas, Edwards, Marfil, Silvia, Blanco, Julià, Rica, Paula Cebollada, Sisteré-Oró, Marta, Meyerhans, Andreas, Lorca, Cristina, Segalés, Joaquim, Prat, Teresa, March, Ricard, Ferrer, Laura
Publikováno v:
In iScience 21 July 2023 26(7)
Autor:
Barreiro, Antonio, Prenafeta, Antoni, Bech-Sabat, Gregori, Roca, Mercè, Perozo Mur, Eva, March, Ricard, González-González, Luis, Madrenas, Laia, Corominas, Júlia, Fernández, Alex, Moros, Alexandra, Cañete, Manuel, Molas, Mercè, Pentinat-Pelegrin, Thais, Panosa, Clara, Moreno, Alberto, Puigvert Molas, Ester, Pol Vilarrassa, Eva, Palmada, Jordi, Garriga, Carme, Prat Cabañas, Teresa, Iglesias-Fernández, Javier, Vergara-Alert, Júlia, Lorca-Oró, Cristina, Roca, Núria, Fernández-Bastit, Leira, Rodon, Jordi, Pérez, Mònica, Segalés, Joaquim, Pradenas, Edwards, Marfil, Silvia, Trinité, Benjamin, Ortiz, Raquel, Clotet, Bonaventura, Blanco, Julià, Díaz Pedroza, Jorge, Ampudia Carrasco, Rosa, Rosales Salgado, Yaiza, Loubat-Casanovas, Jordina, Capdevila Larripa, Sara, Prado, Julia Garcia, Barretina, Jordi, Sisteré-Oró, Marta, Cebollada Rica, Paula, Meyerhans, Andreas, Ferrer, Laura
Publikováno v:
In iScience 17 March 2023 26(3)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Deamidation post-translational modification in naturally generated peptides in Spanish dry-cured ham
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2017 229:710-715
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duran-Arqué, Berta, Cañete, Manuel, Castellazzi, Chiara Lara, Bartomeu, Anna, Ferrer-Caelles, Anna, Reina, Oscar, Caballé, Adrià, Gay, Marina, Arauz-Garofalo, Gianluca, Belloc, Eulalia, Mendez, Raúl
Additional file 3. Uncropped figures.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0c491cdec55c9e01c9539ea6ae3a5e94
Autor:
Duran-Arqué, Berta, Cañete, Manuel, Castellazzi, Chiara Lara, Bartomeu, Anna, Ferrer-Caelles, Anna, Reina, Oscar, Caballé, Adrià, Gay, Marina, Arauz-Garofalo, Gianluca, Belloc, Eulalia, Mendez, Raúl
Additional file 1: Figs. S1–S8. Supporting figures.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c2e9acb3c3540b0c21706ffdb440140f
Autor:
Duran-Arqué, Berta, Cañete, Manuel, Castellazzi, Chiara Lara, Bartomeu, Anna, Ferrer-Caelles, Anna, Reina, Oscar, Caballé, Adrià, Gay, Marina, Arauz-Garofalo, Gianluca, Belloc, Eulalia, Mendez, Raúl
Additional file 4: Review history.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8ebae300fa0f06ada5d49230640a0009