Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"CUI Mingxun"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 40, Iss 1, Pp 17-22 (2024)
Objective: This study aimed to investigate the changes of beef tenderness during dry and wet-aging. Methods: Yanbian cattle was used as material to determine the changes in shear force, pH, moisture content, myofibrillar fragmentation index, protein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de683d0786384c609f4461a5149dc0c0
Autor:
Zhang, Cenyue, Wang, Juan, Ma, Ziting, Zhao, Changcheng, Piao, Chunxiang, Cui, Mingxun, Li, Hongmei, Li, Tingyu, Mu, Baide, Li, Guanhao
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Liu, Xin, Piao, Chunxiang, Ju, Ming, Zhang, Jian, Zhang, Wangang, Cui, Fushun, Li, Guanhao, Cui, Mingxun
Publikováno v:
In LWT 15 September 2023 187
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu, Shuai, Li, Hongmei, Cui, Taihua, Cui, Mingxun, Piao, Chunxiang, Wang, Shitong, Ju, Ming, Liu, Xin, Zhou, Guanghong, Xu, Hongyan, Li, Guanhao
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2021 41
Autor:
Liu, Yujia, Sun, Depeng, Peng, Anqi, Li, Tingyu, Li, Hongmei, Mu, Baide, Wang, Juan, Cui, Mingxun, Piao, Chunxiang, Li, Guanhao
Publikováno v:
Foods; Apr2024, Vol. 13 Issue 7, p1038, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Onion (Allium cepaL.) peel extract effects on 3T3-L1 adipocytes and high-fat diet-induced obese mice
Autor:
Yu, Shuai, Li, Hongmei, Cui, Taihua, Cui, Mingxun, Piao, Chunxiang, Wang, Shitong, Ju, Ming, Liu, Xin, Zhou, Guanghong, Xu, Hongyan, Li, Guanhao
Publikováno v:
Food Bioscience; June 2021, Vol. 41 Issue: 1