Zobrazeno 1 - 10
of 207
pro vyhledávání: '"CUI, Yanli"'
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 20 March 2024 332
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2024 147 Part A
Autor:
崔艳丽(CUI Yanli)
Publikováno v:
Zhejiang Daxue xuebao. Lixue ban, Vol 50, Iss 3, Pp 346-350 (2023)
在水相条件下用阴离子醚化剂(3-氯-2-羟基丙磺酸钠)通过一锅法对经微生物改造的纤维素阴离子化,其中的氢氧化钠溶液既作为反应物、溶剂,又作为催化剂,反应条件温和、取代度适中
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c41027096d1a43f29592e32bf37a2eb2
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids December 2023 145
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2023 144
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2023 404 Part B
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2023 136 Part A
Publikováno v:
In Food Research International January 2023 163
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.