Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"CRISTINA GABRIELA GRIGORAŞ"'
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 18, Iss 1, Pp 97-100 (2017)
The aim of research is to achieve chemical modifications of corn starch. Therefore, the present study focuses on its chemical modifications, in order to increase its aqueous solubility and to ameliorate its adsorption properties for one hydrophobic p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/febbefd27e8142a893fa666dc1349f19
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 39, Iss 1, Pp 81-92 (2015)
This work aimed to study the mathematical variation of three main thermodynamic properties (dynamic viscosity, thermal conductivity and thermal diffusivity) of pasta dough obtained by mixing wheat semolina and water with dough humidity and deformatio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.