Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"COUMARINS AND FLAVONOIDS CHARACTERIZATION"'
Autor:
Javier Tito Mansilla, Verónica P Tarcaya, Ingrid M. Cufre, María C. Fabrizio, Eduardo R. Wright, Adriana M. Broussalis, Marta C. Rivera
Publikováno v:
Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias, Vol 50, Iss 2 (2018)
New alternatives are needed to control ubiquitous soilborne fungi like Rhizoctonia solani. This work evaluates the activity of extracts from Ovidia andina on this pathogen. Powdered dried leaves and stems were extracted by maceration with dichloromet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02e8f9e1ad254f439886540142cc0385
Autor:
Mansilla, Javier Tito, Tarcaya, Verónica P., Cufre, Ingrid M., Fabrizio, María del Carmen, Wright, Eduardo Roberto, Broussalis, Adriana M., Rivera, Marta Carolina
Publikováno v:
Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias : UNCuyo
Vol.50, no.2
FAUBA Digital (UBA-FAUBA)
Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía
instacron:UBA-FAUBA
Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias
Vol.50, no.2 (2018)
Vol.50, no.2
FAUBA Digital (UBA-FAUBA)
Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía
instacron:UBA-FAUBA
Revista de la Facultad de Ciencias Agrarias
Vol.50, no.2 (2018)
Fil: Mansilla, Javier Tito. Universidad Nacional de San Martín. Estudiante de posgrado. Villa Martelli, Buenos Aires. Argentina. Fil: Tarcaya, Verónica P. Universidad de Buenos Aires. Facultad de Farmacia y Bioquímica. Buenos Aires. Argentina. Fil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4194ec2bde9a55a07c5c9bfb80cd8473
http://ri.agro.uba.ar/greenstone3/library/collection/arti/document/2018mansilla
http://ri.agro.uba.ar/greenstone3/library/collection/arti/document/2018mansilla
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.