Zobrazeno 1 - 10
of 473
pro vyhledávání: '"COSMO-SAC"'
Autor:
Juan David Rangel Pinto, Jose L. Guerrero, Lorena Rivera, María Paula Parada-Pinilla, Mónica P. Cala, Gina López, Andrés Fernando González Barrios
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 12 (2024)
In this study a Machine Learning model was employed to predict the lipid profile from supercritical fluid extraction (SFE) of microalgae Galdieria sp. USBA-GBX-832 under different temperature (40, 50, 60°C), pressure (150, 250 bar), and ethanol flow
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1d221ee3c1e42f3ac839596eb6fe84b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Julia Trentin, Cassamo U. Mussagy, Matheus S. T. Arantes, Alessandra C. Pedro, Marcos R. Mafra, Fabiane O. Farias
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2840 (2024)
The growing consumer demand for natural and eco-friendly food products motivates the development and evaluation of new and natural inputs for the food industry. So, this work explores the potential of grape pomace (GP) from winemaking, a food product
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e806f2d2f19f40168107e20201758a86
Autor:
Yea-Rok Park, Bong-Seop Lee
Publikováno v:
Separations, Vol 11, Iss 1, p 36 (2024)
Gallic acid, known for its biological activity contributing to human health, including antioxidant, anti-inflammatory, anticancer, and antimutagenic properties, was the focus of this study. The solubility of gallic acid was experimentally measured in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b226ef85e714ffc8c76362e23320012
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 8, Pp 219-227 (2022)
As a bioactive component extracted from the seed of milk thistle, silymarin has many pharmacological functions, such as liver-protective and cholagogic effect. It is categorized as a class of flavonoids, among which silybin is one of the main compone
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/599c891212b44ecaa0a4dbe222d90dbc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.