Zobrazeno 1 - 10
of 237
pro vyhledávání: '"CONTAMINATED WHEAT"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Geert Haesaert, Siska Croubels, An Cools, Siegrid De Baere, Sandra Debevere, Veerle Fievez, Michael Rychlik
Publikováno v:
Toxins, Vol 12, Iss 2, p 101 (2020)
Toxins
Volume 12
Issue 2
TOXINS
Toxins
Volume 12
Issue 2
TOXINS
Ruminants are generally considered to be less susceptible to the effects of mycotoxins than monogastric animals as the rumen microbiota are capable of detoxifying some of these toxins. Despite this potential degradation, mycotoxin-associated subclini
Publikováno v:
Afsah-Hejri, L, Hajeb, P & Ehsani, R J 2020, ' Application of ozone for degradation of mycotoxins in food : A review ', Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, vol. 19, no. 4, pp. 1777-1808 . https://doi.org/10.1111/1541-4337.12594
Comprehensive reviews in food science and food safety, vol 19, iss 4
Comprehensive reviews in food science and food safety, vol 19, iss 4
Mycotoxins such as aflatoxins (AFs), ochratoxin A (OTA) fumonisins (FMN), deoxynivalenol (DON), zearalenone (ZEN), and patulin are stable at regular food process practices. Ozone (O-3) is a strong oxidizer and generally considered as a safe antimicro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c08a9360a4473bcf663d5a0bd4813d78
https://pure.au.dk/portal/da/publications/application-of-ozone-for-degradation-of-mycotoxins-in-food(0eb2b5a9-ef59-4b05-8fa0-789252381999).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/application-of-ozone-for-degradation-of-mycotoxins-in-food(0eb2b5a9-ef59-4b05-8fa0-789252381999).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.