Zobrazeno 1 - 10
of 50 500
pro vyhledávání: '"CONDENSED milk"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abarca-Sánchez, Sergio Alejandro1,2 sabarca5278@utm.edu.ec, Ramos-Alfonso, Yanelis3,4 yanelis.ramos@utm.edu.ec
Publikováno v:
Ingenieria Industrial. oct-dic2022, Vol. 43 Issue 4, p1-16. 17p.
Branding and retail strategy in the condensed milk trade: Borden and Nestlé in East Asia, 1870–1929.
Autor:
DuBois, Thomas David1 (AUTHOR) thomas_dubois@yahoo.com
Publikováno v:
Business History. Sep2023, Vol. 65 Issue 5, p902-919. 18p. 3 Black and White Photographs, 4 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ortega, Ariel G.1 ariel@iiia.edu.cu, Pino, Jorge A.1,2, Rondón, Milenis1, Rodríguez, Laura C.2
Publikováno v:
Ciencia y Tecnologia de los Alimentos. sep-dic2023, Vol. 33 Issue 3, p27-33. 7p.
Autor:
O'Brien, Nikita, Alvarez, Nicolas J., Behabtu, Natnael, Kjær, Karina Hansen, Ewert, Jacob, Nettesheim, Florian
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2024 146 Part B
Autor:
Ekaterina I. Bolshakova
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 52, Iss 4, Pp 623-630 (2022)
Sucrose is an important component in many foods. However, it can be dangerous for consumers’ health, if overconsumed. For instance, it may cause tooth decay. As a rule, sucrose provides sweetness and a certain dry matter content. Alternative sweete
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f69ca23afdad4af0be9e39181b521546
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 52, Iss 3, Pp 526-535 (2022)
Sweetened condensed milk is a popular food in various climatic zones, including those regions where average winter temperature falls below –30°C. Such low temperatures can trigger crystallization because they disrupt the native structure of biopol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73e75f2ed60f47e8a5e2bd8dcee04f11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.