Zobrazeno 1 - 10
of 9 928
pro vyhledávání: '"COMPOSITION of wheat"'
Autor:
Bernate, Ilze1 (AUTHOR) ilze.bernate@inbox.lv, Kince, Tatjana1 (AUTHOR) tatjana.kince@lbtu.lv, Radenkovs, Vitalijs2,3 (AUTHOR) karina.juhnevica-radenkova@lbtu.lv, Juhnevica-Radenkova, Karina2 (AUTHOR), Cinkmanis, Ingmars1 (AUTHOR) ingmars.cinkmanis@lbtu.lv, Bruveris, Juris4 (AUTHOR), Sabovics, Martins1 (AUTHOR) vitalijs.radenkovs@lbtu.lv
Publikováno v:
Agronomy. Nov2024, Vol. 14 Issue 11, p2571. 13p.
Publikováno v:
Journal of Plant Protection Research, Vol vol. 64, Iss No 3, Pp 275-287 (2024)
The lesser grain borer (Rhyzopertha dominica F.) and the rice weevil (Sitophilus oryzae L.) are stored grain pests that cause significant economic losses in grain storage. This study aimed to analyze the impact of the chemical composition of wheat an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f26c80b70b0244688e5ee5ce4d5d8a88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MEZHER, Z. Y.1 zainab.abogarban@yahoo.com, ALMEHANYA, F. H.2 farqad.hayder@qu.edu.iq
Publikováno v:
SABRAO Journal of Breeding & Genetics. Jun2024, Vol. 56 Issue 3, p1316-1323. 8p.
Publikováno v:
In Journal of Stored Products Research February 2024 105
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ilze Bernate, Tatjana Kince, Vitalijs Radenkovs, Karina Juhnevica-Radenkova, Ingmars Cinkmanis, Juris Bruveris, Martins Sabovics
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 11, p 2571 (2024)
In recent years, there has been an increasing interest in the use of gaseous ozone (O3) to promote the germination of edible seeds. While its ability to improve seedling vigor and stimulate germination is acknowledged, there has been limited research
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d01ed39446fe4dad9d709e8f2102719b