Zobrazeno 1 - 10
of 622
pro vyhledávání: '"COMPOSITION of oats"'
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2015 Mar 01. 43(1), 144-154.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24689275
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. V. Lyubimova, D. I. Eremin
Publikováno v:
Труды по прикладной ботанике, генетике и селекции, Vol 179, Iss 2, Pp 85-95 (2018)
Background. In the environments of Western Siberia, oat is one of the main cultivated cereals. Six varieties of common oat are included in the State Register for Tyumen Province: 'Perona', 'Megion', 'Tyumensky Golozerny', 'Talisman', 'Otrada' and 'Fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/673db15508274179b252436595e1f254
Autor:
McCoy, Thomas A.
Publikováno v:
Plant Physiology, 1951 Oct 01. 26(4), 784-791.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4258475
Autor:
Fontes‐Candia, Cynthia1, Ramos‐Sanchez, Victor1, Chavez‐Flores, David1, Salmeron, Ivan1, Perez‐Vega, Samuel1 sperez@uach.mx
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Apr2018, Vol. 41 Issue 2, p1-1. 14p.
Autor:
Ma, Sarina1,2,3 (AUTHOR), Zhang, Meili1 (AUTHOR) zhangmeili22@sina.com, Beta, Trust3,4 (AUTHOR), Dong, Tungalag1 (AUTHOR), Bao, Xiaolan1 (AUTHOR), Li, Ziqin2 (AUTHOR)
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. Nov2017, Vol. 15 Issue 4, p508-515. 8p.
Autor:
IDREES, S.1,2 sabaidrees41@gmail.com, SARFRAZ, R. A.1 rajaadilsarfraz@gmail.com, RIAZ, M.2 riaz_453@yahoo.com, KHERA, R. A.1, ZIA, A.3, HANIF, M. A.1, SULEMAN, M.4
Publikováno v:
Oxidation Communications. 2017, Vol. 40 Issue 2, p613-623. 11p. 5 Charts.
Autor:
Fuller, S.L.
Publikováno v:
Food Dive. 2/21/2024, pN.PAG-N.PAG. 1p.