Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"COMIN, J. J."'
Autor:
Brunetto G., Stefanello L. O. S., Ceretta C. A., Couto R. R., Ferreira P. A. A., Ambrosini V. G., Borghezan M., Comin J. J., de Melo G. W., Baldi E., Toselli M.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
In soils rich in organic matter (OM), such as those in the elevations of South Brazil, the mineralized N from organic matter does not always meet the N demands of grapevines, thus, N applications are necessary during vine growth. However, the optimal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5c37bbd9032921213d7cdf43792bf6d3
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1118389
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1118389
Autor:
COMIN, J. J., AMBROSINI, V. G., ROSA, D. J., BASSO, A., LOSS, A., MELO, G. W. B. de, LOVATO, P. E., LORENZI, C. R., RICACHENEVSKY, F. K., BRUNETTO, G.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Soils which are cultivated with grapevines have high available copper (Cu) content, which can be toxic to cover crops cohabiting vineyards, such as black oats. This study aimed to assess the effect of liming in reducing Cu toxicity in black oats grow
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c07fca2e827645fc95aba9bc0fa30bc4
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1103437
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1103437
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
AMBROSINI, V. G., ROSA, D. J., PRADO, J. P. C., BORGHEZAN, M., MELO, G. W. B. de, SOARES, C. R. F. de S., COMIN, J. J., SIMÃO, D. G., BRUNETTO, G.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::5ba4ffc093dafec315cd64e91d6fc04e
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1023385
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1023385
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a34a36c49d16ab58e2762554b227725f
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1029546
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1029546
Autor:
SETE, P. B., MELO, G. W. B. de, OLIVEIRA, B. S., FREITAS, R. F., DAL MAGRO, R., AMBROSINI, V. G., TRAPP, T., COMIN, J. J., GATIBONI, L. C., BRUNETTO, G.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
A aplicação de composto orgânico no solo pode incrementar a produção de pêssego, porém parte do N pode ser perdido por lixiviação e volatilização. O trabalho objetivou avaliar o estado nutricional das plantas, a produção de pêssego, a l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e1e1009928639c4cabdb2dc3f8c94f4f
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1035989
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1035989
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schmitz, D., Loss, A., Oliveira, B. S., Paulo E. Lovato, Da Veiga, M., Brunetto, G., Curmi, P., Comin, J. J.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7a05f73459c2a91304537fc03f73867c
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85020743650&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85020743650&partnerID=MN8TOARS
Autor:
Ventura, B. S., Loss, A., Giumbelli, L. D., Guilherme Ferreira, Bueno, A. C., Lourenzi, C. R., Comin, J. J., Brunetto, G.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::28c92f858ea0b337a15b0b2e96fb1573
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85053602117&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85053602117&partnerID=MN8TOARS