Zobrazeno 1 - 10
of 384
pro vyhledávání: '"COLLABORATIVE TRIAL"'
Autor:
Wiebke Dürig, Sofia Lindblad, Oksana Golovko, Georgios Gkotsis, Reza Aalizadeh, Maria-Christina Nika, Nikolaos Thomaidis, Nikiforos A. Alygizakis, Merle Plassmann, Peter Haglund, Qiuguo Fu, Juliane Hollender, Jade Chaker, Arthur David, Uwe Kunkel, André Macherius, Lidia Belova, Giulia Poma, Hugues Preud'Homme, Catherine Munschy, Yann Aminot, Carsten Jaeger, Jan Lisec, Martin Hansen, Katrin Vorkamp, Linyan Zhu, Francesca Cappelli, Claudio Roscioli, Sara Valsecchi, Renzo Bagnati, Belén González, Ailette Prieto, Olatz Zuloaga, Ruben Gil-Solsona, Pablo Gago-Ferrero, Sara Rodriguez-Mozaz, Hélène Budzinski, Marie-Helene Devier, Georg Dierkes, Lise Boulard, Griet Jacobs, Stefan Voorspoels, Heinz Rüdel, Lutz Ahrens
Publikováno v:
Environment International, Vol 181, Iss , Pp 108288- (2023)
A collaborative trial involving 16 participants from nine European countries was conducted within the NORMAN network in efforts to harmonise suspect and non-target screening of environmental contaminants in whole fish samples of bream (Abramis brama)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dc7833311d549239c38555903805bb5
Detection of acid neutralizers in fraudulent milk: full validation of a classical qualitative method
Autor:
Carina de Souza Gondim, Marina Penna e Palhares, Pedro Paulo Borges dos Santos, Roberto Cesar de Sousa, Roberto Gonçalves Junqueira, Scheilla Vitorino Carvalho de Souza
Publikováno v:
Química Nova, Vol 44, Iss 5, Pp 625-635 (2021)
Neutralization with alkaline compounds is one of the most common adulterations in milk. The rosolic acid method is a classical test widely used in different countries for detection of neutralizers in milk. The official and a modified version were val
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06550e8492e04af0a52edc9564745e8d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gerhard Buttinger, Thomas Wenzl
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 6, Iss , Pp 100083- (2020)
Meat from male pigs may develop an off-flavour, commonly known as boar taint. Castration of male piglets prevents the potential formation of off-flavour.In the suggested method, three marker compounds for boar taint (skatole, androstenone and indole)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d230f938ed0487198620ed07361e3d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.