Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "COELIAC DISEASE (PATHOLOGY)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
3
of
3
pro vyhledávání:
'"COELIAC DISEASE (PATHOLOGY)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
A Novel Technology to Tailor Foam Structure in Gluten-free Bakery Product Systems
Autor:
Lammers, Volker
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9520c799af4c9b32f78bf6cc9f40148f
https://hdl.handle.net/20.500.11850/121798
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Improving enzymatic oral therapies via site-specific polymer conjugation
Autor:
Schulz, Jessica Dagmar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9826fe3259cc8a90048fb00faa1e6a2a
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Stability of gluten-cleaving enzymes in the gastrointestinal tract
Autor:
Fuhrmann, Gregor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::8202b0c5d8fd79e7c38540f0d6409ed9
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
2
chemical engineering
2
fos: chemical engineering
2
medical sciences, medicine
1
ddc:610
1
ddc:660
1
dunndarm (anatomie und physiologie)
1
enzymaktivitat (biochemie)
1
enzymatic activity (biochemistry)
1
polyethylene glycols (plastics)
1
polyethylenglykole (kunststoffe)
1
proteine, polypeptide, enzyme, enzyminhibitoren, peptide (pharmazie)
1
proteins, polypeptides, enzymes, enzyme inhibitors, peptides (pharmacy)
1
small intestine (anatomy and physiology)
Zdroj
3
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......