Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"COEFFICIENT OF SLIDING FRICTION"'
Publikováno v:
Agriculture, Vol 12, Iss 11, p 1911 (2022)
Knowledge about the frictional characteristics of materials is required for equipment design, either to exploit the friction or to overcome it. This paper deals with studying the coefficients of sliding friction of non-treated and extrusion-exploded
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82ba3356aca44c468f19696a9eacbeb5
Publikováno v:
Наука и техника, Vol 18, Iss 5, Pp 359-368 (2019)
The paper contains results of investigations on structure and tribotechnical properties of chromium coatings formed by a method of electrodeformation cladding with flexible tools (EDCFT). The purpose of these investigations is to assess prospects for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbbc9159a5104ec7b266a4054a6309f6
Publikováno v:
Problems of Friction and Wear; No. 2(95) (2022); 19-26
Проблемы трения и износа; № 2(95) (2022); 19-26
Проблеми тертя та зношування; № 2(95) (2022); 19-26
Проблемы трения и износа; № 2(95) (2022); 19-26
Проблеми тертя та зношування; № 2(95) (2022); 19-26
According to the method of model triboexperimental studies of materials during sliding friction according to the scheme of end friction, the wear resistance of polyester PEEK and its composite PEEK + 30GF, terephthalene ethylene PET and its composite
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=aviationuniv::e215a0bcdbf2de61f5904c143482db21
https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/PTZ/article/view/16553
https://jrnl.nau.edu.ua/index.php/PTZ/article/view/16553
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khorisantono, Putu
Sensing the nutrient composition of a food and the processing of this information by the brain���s reward system to regulate food consumption are crucial biological needs. However, dysfunction in neural reward pathways may also lead to overcons
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::10201fa1deedfb3a9aa65965614de5d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
В статье предлагается уравнения, позволяющие оптимизировать геометрические параметры ножевой решетки, по коэффициенту пропускной спо
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4262::df33150956e0a93119e3c45722a04332
https://rep.bsatu.by/handle/doc/15341
https://rep.bsatu.by/handle/doc/15341
Periodical
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.