Zobrazeno 1 - 10
of 971
pro vyhledávání: '"COEFFICIENT OF DIGESTIBILITY"'
Publikováno v:
Muthanna Journal of Agricultural Sciences. 8:190-197
The study aimed to add phytase enzyme and formic acid at different percentages of control (0) and (1, 2, 3)% in the diets of common carp Cyprinus carpio L.to know their effect on the total digestibility coefficient and growth rates of fish.Common car
Autor:
Arnaldo Prata Neiva Júnior, José Cleto da Silva Filho, Igor Maximiliano Eustáquio V. Von Tiesenhausen, Gudesteu Porto Rocha, Edílson Rezende Cappelle, Cristóvão Colombo de Carvalho Couto Filho
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 31, Iss 3, Pp 871-875 (2007)
Com o objetivo de avaliar os teores de proteína bruta, extrato etéreo e a digestibilidade "in vitro" da matéria seca (DIVMS) da silagem de resíduo de maracujá em mistura com diferentes aditivos, em níveis crescentes de adição, foi conduzido e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8cbcef4b95d84fa7a6170936d5884596
Autor:
Kent, Michael
Publikováno v:
The Oxford Dictionary of Sports Science & Medicine, 3 ed., 2007.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
José Cleto da Silva Filho, Arnaldo Prata Neiva Junior, Edílson Rezende Cappelle, Igor Maximiliano Eustáquio V. Von Tiesenhausen, Gudesteu Porto Rocha, Cristóvão Colombo de Carvalho Couto Filho
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Volume: 31, Issue: 3, Pages: 871-875, Published: JUN 2007
Ciência e Agrotecnologia v.31 n.3 2007
Ciência e Agrotecnologia
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Ciência e Agrotecnologia v.31 n.3 2007
Ciência e Agrotecnologia
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Com o objetivo de avaliar os teores de proteína bruta, extrato etéreo e a digestibilidade "in vitro" da matéria seca (DIVMS) da silagem de resíduo de maracujá em mistura com diferentes aditivos, em níveis crescentes de adição, foi conduzido e
Publikováno v:
Jornal of Al-Muthanna for Agricultural Sciences; 2021, Vol. 8 Issue 4, p190-197, 8p
Autor:
Harry J. Deuel, Mary E. Crockett
Publikováno v:
The Journal of nutrition. 33(2)
Publikováno v:
The Journal of nutrition. 33(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.