Zobrazeno 1 - 10
of 185
pro vyhledávání: '"CLAISSE, Olivier"'
Autor:
Chaïb, Amel, Philippe, Cécile, Jaomanjaka, Féty, Barchi, Yasma, Oviedo-Hernandez, Florencia, Claisse, Olivier, Le Marrec, Claire
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 December 2022 383
Autor:
Matsumoto, Sayoko, Breniaux, Marion, Claisse, Olivier, Gotti, Clarisse, Bourassa, Sylvie, Droit, Arnaud, Deleris-Bou, Magali, Krieger, Sibylle, Weidmann, Stéphanie, Rudolf, Jana, Lucas, Patrick
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 May 2022 369
A survey of oenophages during wine making reveals a novel group with unusual genomic characteristics
Autor:
Philippe, Cécile, Jaomanjaka, Fety, Claisse, Olivier, Laforgue, Rémi, Maupeu, Julie, Petrel, Melina, Le Marrec, Claire
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 18 September 2017 257:138-147
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martins, Guilherme, Miot-Sertier, Cécile, Lauga, Béatrice, Claisse, Olivier, Lonvaud-Funel, Aline, Soulas, Guy, Masneuf-Pomarède, Isabelle
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 17 August 2012 158(2):93-100
Autor:
El Gharniti, Fatima, Dols-Lafargue, Marguerite, Bon, Elisabeth, Claisse, Olivier, Miot-Sertier, Cécile, Lonvaud, Aline, Le Marrec, Claire
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 1 August 2012 158(1):14-22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BÖRLIN, Marine, CLAISSE, Olivier, ALBERTIN, Warren, SALIN, Franck, LEGRAS, Jean-Luc, MASNEUF POMAREDE, Isabelle
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 10, Iss 1, Pp 1-14 (2020)
Scientific Reports
Scientific Reports, Nature Publishing Group, 2020, 10 (1), 14 p. ⟨10.1038/s41598-020-73279-7⟩
Scientific Reports
Scientific Reports, Nature Publishing Group, 2020, 10 (1), 14 p. ⟨10.1038/s41598-020-73279-7⟩
Saccharomyces cerevisiae is the main actor of wine fermentation but at present, still little is known about the factors impacting its distribution in the vineyards. In this study, 23 vineyards and 7 cellars were sampled over 2 consecutive years in th
Autor:
Foligné, Benoît, Dewulf, Joëlle, Breton, Jérôme, Claisse, Olivier, Lonvaud-Funel, Aline, Pot, Bruno
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2010 140(2):136-145