Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"CIVILLE, G. V."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Nov/Dec2001, Vol. 66 Issue 9, p1422-1427, 6p, 6 Charts, 1 Graph
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Oct2001, Vol. 66 Issue 8, p1219-1224, 6p, 3 Charts, 3 Graphs
Autor:
BERRY, B. W., CIVILLE, G. V.
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies; Mar1986, Vol. 1 Issue 1, p15-26, 12p
Publikováno v:
Journal of Texture Studies; Sep1975, Vol. 6 Issue 3, p329-342, 14p
Autor:
Drake MA; Author Drake is with the Dept. Food Science, North Carolina State Univ., Raleigh, N.C., U.S.A. Author Civille is with Sensory Spectrum, Inc., Chatham, N.J., U.S.A. Direct inquiries to author Drake (E-mail: mdrake@unity.ncsu.edu)., Civille GV; Author Drake is with the Dept. Food Science, North Carolina State Univ., Raleigh, N.C., U.S.A. Author Civille is with Sensory Spectrum, Inc., Chatham, N.J., U.S.A. Direct inquiries to author Drake (E-mail: mdrake@unity.ncsu.edu).
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safety [Compr Rev Food Sci Food Saf] 2003 Jan; Vol. 2 (1), pp. 33-40.
Autor:
Civille GV; Sensory Spectrum, Inc., Chatham, NJ 07928.
Publikováno v:
Journal of the American College of Nutrition [J Am Coll Nutr] 1990 Aug; Vol. 9 (4), pp. 427-30.