Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"CINNAMOYL ESTERASE"'
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 8, p 1920 (2023)
To understand the biological roles of Pediococcus pentosaceus strains as probiotics isolated from the traditional Korean fermented food, Jangajji, Pediococcus pentosaceus was selected based on its high cinnamoyl esterase (CE) and antioxidant activiti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99b01ab870694231b2cb1699a329e5e5
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 5, Iss 1, Pp 1-16 (2018)
Abstract Biological conversion of plant biomass into commercially valuable products is one of the highly studied subjects in the last two decades. Studies were continuously being conducted to understand and develop efficient enzymes for the breakdown
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4116098068647c6a6f204c0d5dac255
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Some strains of Oenococcus oeni possess cinnamoyl esterase activity that can be relevant in the malolactic stage of wine production liberating hydroxycinnamic acids that are precursors of volatile phenols responsible for sensory faults. The objective
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22de8acb97324d54bff8b812c97a1a1a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Collombel, I, Melkonian, C, Molenaar, D, Campos, F M & Hogg, T 2019, ' New Insights Into Cinnamoyl Esterase Activity of Oenococcus oeni ', Frontiers in Microbiology, vol. 10, 2597, pp. 1-14 . https://doi.org/10.3389/fmicb.2019.02597
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in Microbiology, 10:2597, 1-14. Frontiers Media S.A.
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Collombel, I, Melkonian, C, Molenaar, D, Campos, F M & Hogg, T 2019, ' New Insights Into Cinnamoyl Esterase Activity of Oenococcus oeni ', Frontiers in Microbiology, vol. 10, 2597, pp. 1-14 . https://doi.org/10.3389/fmicb.2019.02597
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in Microbiology, 10:2597, 1-14. Frontiers Media S.A.
Some strains of Oenococcus oeni possess cinnamoyl esterase activity that can be relevant in the malolactic stage of wine production liberating hydroxycinnamic acids that are precursors of volatile phenols responsible for sensory faults. The objective
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.