Zobrazeno 1 - 10
of 654
pro vyhledávání: '"CINNAMOYL ESTERASE"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Some strains of Oenococcus oeni possess cinnamoyl esterase activity that can be relevant in the malolactic stage of wine production liberating hydroxycinnamic acids that are precursors of volatile phenols responsible for sensory faults. The objective
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22de8acb97324d54bff8b812c97a1a1a
Autor:
Kim, Jong-Hui, Baik, Sang-Ho
Publikováno v:
In Journal of Molecular Catalysis. B, Enzymatic June 2015 116:9-15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Collombel, I, Melkonian, C, Molenaar, D, Campos, F M & Hogg, T 2019, ' New Insights Into Cinnamoyl Esterase Activity of Oenococcus oeni ', Frontiers in Microbiology, vol. 10, 2597, pp. 1-14 . https://doi.org/10.3389/fmicb.2019.02597
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in Microbiology, 10:2597, 1-14. Frontiers Media S.A.
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Collombel, I, Melkonian, C, Molenaar, D, Campos, F M & Hogg, T 2019, ' New Insights Into Cinnamoyl Esterase Activity of Oenococcus oeni ', Frontiers in Microbiology, vol. 10, 2597, pp. 1-14 . https://doi.org/10.3389/fmicb.2019.02597
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in Microbiology, 10:2597, 1-14. Frontiers Media S.A.
Some strains of Oenococcus oeni possess cinnamoyl esterase activity that can be relevant in the malolactic stage of wine production liberating hydroxycinnamic acids that are precursors of volatile phenols responsible for sensory faults. The objective
Publikováno v:
In Process Biochemistry December 2013 48(12):1872-1878
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 102:3130-3139
BACKGROUND Cinnamoyl esterase (CE) can release antioxidant phenolic acids from its non-digestible ester-linked form. Fermentation using CE-producing lactic acid bacteria (LAB) can be useful in the food industry because of its ability to produce bioac