Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"CIESAROVÁ, ZUZANA"'
Autor:
Kukurová, Kristína1 kristina.kukurova@nppc.sk, Ciesarová, Zuzana1, Jelemenská, Viera1, Orolínová, Martina2, Duhović, Zerina3, Kubincová, Janka1, Dubová, Zuzana1, Horváthová, Jana1, Tobolková, Blanka1, Murkovic, Michael3, Siegmund, Barbara4
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Aug/Sep2023, Vol. 13 Issue 1, p1-5. 5p.
The best way to avoid foodborne illnesses is to prevent contaminants from getting into food. Public health is a constant concern for world health authorities since not only foodborne illnesses but also diverse human illnesses associated to fat, salt
Autor:
Ciesarová, Zuzana, Murkovic, Michael, Cejpek, Karel, Kreps, František, Tobolková, Blanka, Koplík, Richard, Belajová, Elena, Kukurová, Kristína, Daško, Ľubomír, Panovská, Zdenka, Revenco, Diomid, Burčová, Zuzana
Publikováno v:
In Food Research International July 2020 133
Autor:
Belović Miona, Torbica Aleksandra, Škrobot Dubravka, Tomić Jelena, Čabarkapa Ivana, Živančev Dragan, Štatkić Slaviša, Aćin Vladimir, Kukurová Kristína, Ciesarová Zuzana
Publikováno v:
Ratarstvo i Povrtarstvo, Vol 57, Iss 1, Pp 8-13 (2020)
Triticale, a hybrid cereal developed by crossing of wheat and rye, has certain advantages over wheat, such as higher environmental tolerance and higher content of dietary fiber. The application of triticale flour in food industry is limited by poor r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87488007109746c3803a4f1631840a7d
Autor:
Passos, Cláudia P., Ferreira, Sónia S., Serôdio, António, Basil, Eva, Marková, Lucie, Kukurová, Kristína, Ciesarová, Zuzana, Coimbra, Manuel A.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids August 2018 81:113-119
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ciesarová, Zuzana, Kukurová, Kristína
Publikováno v:
In Acrylamide in Food Edition: Second Edition. 2024:473-491
Autor:
Kukurová, Kristína, Ciesarová, Zuzana
Publikováno v:
In Acrylamide in Food Edition: Second Edition. 2024:457-471
Autor:
Przygodzka, Małgorzata, Zielińska, Danuta, Ciesarová, Zuzana, Kukurová, Kristina, Zieliński, Henryk
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology October 2014 58(2):321-326
Autor:
Kukurová, Kristína, Rerková, Lenka, Belovic, Miona, Perović, Lidija, Torbica, Aleksandra, Ciesarová, Zuzana
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; Aug/Sep2023, Vol. 13 Issue 1, p1-5, 5p