Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"CIELab-System"'
Autor:
Agnieszka Bielaszka, Wiktoria Staśkiewicz-Bartecka, Agata Kiciak, Martyna Wieczorek, Marek Kardas
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 3, p 70 (2024)
Color plays a significant role in consumer decisions about food products, influencing preferences and choices and eliciting positive or negative associations. This study aimed to investigate the impact of color on dietitian food preferences, using se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0ffe00d9d3149949e03da0d2dc59315
Publikováno v:
Forest Systems, Vol 31, Iss 3 (2022)
Aim of study: To evaluate the effect of heat treatment (HT) on hardness, density and color of Populus × canadensis ´I-214´ (poplar) wood. Area of study: 15-years-old poplar wood from Pomona, Río Negro, Argentina. Material and methods: 352 s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/596386c05b094aefbbde00d4d981b09b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 10, p 1959 (2023)
In this work, we assessed the effect of a biosurfactant extract, which possesses preservative properties, on the sensory properties, regarding colour, of two fruit juices: pasteurized apple juice and natural orange juice. This biosurfactant extract w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43790935d78d4d3ab2da2242532b36f5
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 73, Iss 2 (2022)
A carotenoid-rich extract containing 2.5 mg/mL of lutein and 3.3 mg/mL of β-carotene from the microalga Scenedesmus almeriensis was added to ten extra virgin olive oils from four Spanish cultivars with differing degrees of ripeness, obtaining carote
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4224f005c6674c49a3eca51d6e04006a
Autor:
Suzana Kutnjak-Mravlinčić, Ana Sutlović, Martinia Ira Glogar, Sanja Ercegović Ražić, Damir Godec
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 21, p 6637 (2021)
According to the great impact of additive technology on the development of modern industry, a lot of research is being done to obtain 3D printed parts with better properties. This research is extremely important because there are no scientific papers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a65435355ba47e68b1ffed86bb4c93c
Autor:
Tânia Mara Da Silva, Ana Luísa Leme Simões Sales, Cesar Rogerio Pucci, Alessandra Bühler Borges, Carlos Rocha Gomes Torres
Publikováno v:
Acta Biomaterialia Odontologica Scandinavica, Vol 3, Iss 1, Pp 1-7 (2017)
Objective: This study evaluated the effect of food-simulating media associated with brushing and coffee staining on color stability of different composite resins. Materials and methods: Eighty specimens were prepared for each composite: Grandio SO (V
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e53823f91734a588acf0da517e102da
Publikováno v:
Dental Hypotheses, Vol 8, Iss 3, Pp 65-69 (2017)
Introduction: Color change of composite restorations in different color media over time is a common problem in esthetic dentistry, creating the need to replace the restoration and spending a great deal of cost and time by patients. The aim of this st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4349fa51ca8a4ab092eea1dbe23a4c16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.