Zobrazeno 1 - 10
of 228
pro vyhledávání: '"CHUKEATIROTE, E."'
Publikováno v:
Food Research, Vol 1, Iss 6, Pp 225-233 (2017)
Fermented soybeans are traditional foods widely consumed in many countries (i.e., Natto in Japan, Jang in Korea, Kinema in India, Douichi in China, and Thua Nao in Thailand). In this study, an attempt was made with an expectation to improve the ferme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9501d0d015544c44a951b278aec6b951
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manamgoda, D.S., Rossman, A.Y., Castlebury, L.A., Crous, P.W., Madrid, H., Chukeatirote, E., Hyde, K.D.
Publikováno v:
In Studies in Mycology September 2014 79:221-288
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wikee, S., Lombard, L., Nakashima, C., Motohashi, K., Chukeatirote, E., Cheewangkoon, R., McKenzie, E.H.C., Hyde, K.D., Crous, P.W.
Publikováno v:
In Studies in Mycology September 2013 76:1-29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Micologia Aplicada International. Jan2015, Vol. 27 Issue 1, p1-9. 9p.