Zobrazeno 1 - 10
of 401
pro vyhledávání: '"CHEN Xiuwen"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 10, Pp 192-196 (2023)
Objective: This study aimed to reduce the setting time of yogurt, improve the texture of yogurt and evaluate the effect of pea peptides on the quality of coagulated yogurt. Methods: Different amounts(0, 0.50%, 0.75%, 1.00%, 1.25%, 1.50%)of pea pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15bb5a36ba6e461ebc3fcf7013ec3fe0
Publikováno v:
Zeitschrift für Kristallographie - New Crystal Structures, Vol 235, Iss 3, Pp 727-728 (2020)
C11H13ONS, monoclinic, P21/c (no. 14), a = 8.0795(6) Å, b = 7.2294(5) Å, c = 17.5898(14) Å, β = 98.354(8)°, V = 1016.52(13) Å3, Z = 4, Rgt(F) = 0.0332, wRref(F2) = 0.0825, T = 120.00(10) K.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ed1aa11488740b2978f054d0ef9a112
Autor:
Xian, Jiayi, Lin, Yi, Sun, Zhenning, Wang, ZiYu, Chen, Lu, Chen, Xiuwen, Peng, Xiong, Xie, Feng
Publikováno v:
In Journal of Catalysis November 2024 439
Publikováno v:
In North American Journal of Economics and Finance September 2024 74
Publikováno v:
In NeuroImage 15 August 2024 297
Autor:
Cheng, Yunhui, Chen, Xiuwen, Lin, Qinlu, Wang, Jing, Chen, Yangling, Mo, Haoran, Chen, Maolong, Xu, Zhou, Wen, Li, Jiao, Ye
Publikováno v:
In LWT 15 July 2024 204
Autor:
Liang, Wenzi, Zhao, Yinglin, Cai, Bozhi, Huang, Yuxin, Chen, Xiuwen, Ni, Na, Wang, Yingshan, Lin, Zhaoping, Lin, Changmin, Huang, Keng
Publikováno v:
In Biochemical and Biophysical Research Communications 5 March 2024 699
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.