Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"CHEN Shuqiong"'
Publikováno v:
Pifu-xingbing zhenliaoxue zazhi, Vol 31, Iss 9, Pp 634-642 (2024)
Aging in the sebaceous glands typically begins on the sun-exposed areas, characterized by sebaceous gland hyperplasia and lipid dysbiosis. These changes result in dry and dull skin, alterations in the microbiota, pigmentation, and various skin diseas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b91fda9436344f9bffe09f58b5dd918
Publikováno v:
In Genomics November 2021 113(6):3750-3761
Autor:
Wang, Pan, Chen, Shuqiong, Wei, Chengye, Yan, Qingpi, Sun, Yun-Zhang, Yi, Ganfeng, Li, Dong, Fu, Weilai
Publikováno v:
In Aquaculture 15 January 2021 530
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Clinical Ultrasound; Mar2024, Vol. 52 Issue 3, p241-248, 8p
Autor:
Huang, Shuyue, Wang, Jian, Zhang, Wei, Gao, Feng, Chen, Yaodong, Shui, Wen, Xing, Xueqing, Chen, Shuqiong, Mu, Yixuan
Publikováno v:
Journal of Clinical Ultrasound; Jan2024, Vol. 52 Issue 1, p20-29, 10p
Publikováno v:
In Optics and Laser Technology 2012 44(1):226-232
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 349:129130
The antifungal protein MG-3A was isolated from Bacillus amyloliquefaciens MG-3, and was purified and identified. The results showed that antifungal protein MG-3A was likely a serine protease with a molecular weight of ~48 kDa. The serine protease exh
Autor:
Yun-Zhang Sun, Yi Ganfeng, Dong Li, Wang Pan, Chen Shuqiong, Qingpi Yan, Chengye Wei, Weilai Fu
Publikováno v:
Aquaculture. 530:735947
Monascus purpureus M-32 was successfully isolated from the Chinese traditional food red mould rice, and its fermentation product was supplemented in the diet of Litopenaeus vannamei at different concentrations (T0: 0 g/kg; T1: 5 g/kg; T2: 10 g/kg and