Zobrazeno 1 - 10
of 435
pro vyhledávání: '"CHEN Jingnan"'
Publikováno v:
Annals of Agricultural Sciences, Vol 68, Iss 2, Pp 108-117 (2023)
Continuous application of fermented organic fertilizer can improve soil quality, while the performance of nitrogen (N) in the improved soils is rarely investigated. To investigate the fate of applied N in the soils with organic management history, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0977be3a09f643ed97cee49e1580df74
Autor:
CHEN Jingnan, LIU Wei
Publikováno v:
Grain & Oil Science and Technology, Vol 1, Iss 2, Pp 91-96 (2018)
Lipophilic antioxidants are used in edible oils and oleaginous foods. Therefore, development of novel lipophilic antioxidant is very important. p-toluenesulfonic acid (PTSA) catalyzed esterification of dihydrocaffeic acid (DHCA) with hexanol was sele
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61eb390690e04d8aa9866d71fe1314ff
Autor:
Liu, Jiangyuan, Meng, Pengcheng, Yang, Guolong, Yang, Ruinan, Chen, Jingnan, Sun, Cong, Liu, Wei
Publikováno v:
In LWT 1 November 2024 211
Probing the familial ties between serpin members Kallistatin and PEDF: A comparative analysis review
Autor:
Chen, Jingnan a, b, 1, Wang, Zihan a, b, 1, Wang, Simin a, b, Lyu, Jiayi a, b, Fang, Zhenzhen a, Qi, Weiwei a, Yang, Xia a, d, Gao, Guoquan a, c, ⁎, Zhou, Ti a, e, f, ⁎
Publikováno v:
In Life Sciences 1 February 2025 362
Publikováno v:
In LWT 15 September 2024 208
Autor:
Wang, Tong, Yang, Ruinan, Yang, Guolong, Xu, Xiaoxin, Zhang, Dan, Wang, Manqi, Chen, Jingnan, Meng, Pengcheng, Liu, Wei
Publikováno v:
In LWT 1 May 2024 199
Publikováno v:
In Grain & Oil Science and Technology March 2024 7(1):1-11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Grain & Oil Science and Technology December 2023 6(4):206-218