Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"CHEN Huai-yu"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 3, Pp 194-200 (2023)
Objective: This study aimed to solve the problem of the low utilization rate of mackerel and the single taste of fish chips. Methods: The specific volume, crispness, hardness, color, fat and acrylamide content of mackerel-yam fish chips made by froze
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d52c21fd25e4471af58ab2cfd464deb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chi, Yu1 (AUTHOR) yu.chi@uky.edu, Chen, Huai-yu2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Medical Internet Research. 2023, Vol. 25 Issue 1, p1-20. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shi, Lu-E., Li, Zhen-Hua, Li, Dan-Ting, Xu, Min, Chen, Huai-Yu, Zhang, Zhi-Liang, Tang, Zhen-Xing
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering July 2013 117(1):99-104
Autor:
Chen, Huai-yu, author
Publikováno v:
Old Society, New Belief : Religious transformation of China and Rome, ca. 1st-6th Centuries, 2017.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/acprof:oso/9780190278359.003.0007
Background and Objective: To observe the effect of Xijiao Dihuang Decoction (XJDHT) on lung injury of sepsis mice with lipidomic analysis, and explore the underlying mechanisms.Materials and Methods: C57BL/6 mice were induced sepsis by lipopolysaccha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::83eb52638f7d17ca1fad35f64d4227d3
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-764302/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-764302/v1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li Yu-hong1,2,3, Yan Chong-ling1 ycl@xmu.edu.cn, Yuan Jian-jun3, Liu Jing-chun1, Chen Huai-yu3, Hu Jun2
Publikováno v:
Journal of Environmental Sciences (IOS Press). Mar2006, Vol. 18 Issue 2, p334-340. 7p. 6 Charts.