Zobrazeno 1 - 10
of 267
pro vyhledávání: '"CHEN, Xiao Jing"'
Autor:
Chen, Xiao-Jing1,2 (AUTHOR), Guo, Chu-Hong1 (AUTHOR), Yang, Yang1,3 (AUTHOR), Wang, Zi-Ci1 (AUTHOR), Liang, Yun-Yi1 (AUTHOR), Cai, Yong-Qi1 (AUTHOR), Cui, Xiao-Feng1 (AUTHOR), Fan, Liang-Sheng1 (AUTHOR) fanyi0606@163.com, Wang, Wei1,4 (AUTHOR) 2017991016@gzhmu.edu.cn
Publikováno v:
Cell & Bioscience. 10/17/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-15. 15p.
Autor:
Chen, Xiao-jing, Yang, Yu-ying, Pan, Zheng-can, Xu, Jing-zun, Jiang, Tao, Zhang, Lin-lin, Zhu, Ke-cheng, Zhang, Deng, Song, Jia-xi, Sheng, Chun-xiang, Sun, Li-hao, Tao, Bei, Liu, Jian-min, Zhao, Hong-yan
Publikováno v:
In iScience 17 January 2025 28(1)
Autor:
Chen, Xiao-Jing1 (AUTHOR), Guo, Chu-Hong1 (AUTHOR), Wang, Zi-Ci1 (AUTHOR), Yang, Yang1 (AUTHOR), Pan, Yu-Hua1 (AUTHOR), Liang, Jie-Ying1 (AUTHOR), Sun, Mei-Ge1 (AUTHOR), Fan, Liang-Sheng1 (AUTHOR) fanyi0606@163.com, Liang, Li2 (AUTHOR) lli@fimmu.com, Wang, Wei1 (AUTHOR) 2017991016@gzhmu.edu.cn
Publikováno v:
Cell Communication & Signaling. 1/5/2024, Vol. 22 Issue 1, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deng, Yuan-Run1 (AUTHOR), Chen, Xiao-Jing2 (AUTHOR), Xu, Cai-Qiu1 (AUTHOR), Wu, Qiao-Zhi1 (AUTHOR), Zhang, Wan3 (AUTHOR), Guo, Sui-Qun1 (AUTHOR) guosq2005@126.com, Li, Li-Xian4 (AUTHOR) leemiranda@126.com
Publikováno v:
BMC Women's Health. 11/3/2023, Vol. 23 Issue 1, p1-10. 10p.
Autor:
HUANG, Xi-Xi, FAN, Yuan-Chao, CHEN, Shi-Liang, CHEN, Xiao-Jing, ALI, Shujat, CHEN, Xi, YUAN, Lei-Ming, SHI, Wen, JIANG, Cheng-Xi, HUANG, Guang-Zao
Publikováno v:
In Chinese Journal of Analytical Chemistry July 2022 50(7)
Publikováno v:
In Chinese Journal of Analytical Chemistry February 2022 50(2):77-85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 4, Pp 116-121 (2021)
Hydrocolloids have good functional properties,such as improving emulsification,gelation,solubility and texture of food.In bakery products,hydrocolloids are used to improve the properties of dough,bread and cake,increase sensory quality and extend she
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f21f4b9a6b94f8d8a81fc5b8b2642e2
Autor:
Ruan, Qing-Feng, Pan, Wen-Cong, Zhao, Min, Tang, Yu-Qian, Chen, Xiao-Jing, Bai, Jing-Yan, Jin, Jing, Cui, Hui, Zhao, Zhong-Xiang
Publikováno v:
In Bioorganic Chemistry June 2021 111