Zobrazeno 1 - 10
of 27 975
pro vyhledávání: '"CHEESE WHEY"'
Exploring protein derivative profiles in cheese whey through native Candida tropicalis fermentation.
Autor:
Utama, Gemilang Lara1,2 (AUTHOR) g.l.utama@unpad.ac.id, Utba, Faysa1 (AUTHOR), Sari, Vivi Fadilla1 (AUTHOR), Nurmilah, Siti1 (AUTHOR), Cahyana, Yana1 (AUTHOR), Balia, Roostita L.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p367-380. 14p.
Process scale-up simulation and techno-economic assessment of ethanol fermentation from cheese whey.
Autor:
Colacicco, Mattia1 (AUTHOR), De Micco, Claudia1 (AUTHOR), Macrelli, Stefano2,3 (AUTHOR), Agrimi, Gennaro1,4 (AUTHOR), Janssen, Matty5 (AUTHOR), Bettiga, Maurizio3 (AUTHOR), Pisano, Isabella1,4 (AUTHOR) isabella.pisano@uniba.it
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels & Bioproducts. 9/28/2024, Vol. 17 Issue 1, p1-18. 18p.
Autor:
Koukoumaki, Danai Ioanna1 (AUTHOR) danaikouk@aegean.gr, Papanikolaou, Seraphim2 (AUTHOR) spapanik@aua.gr, Ioannou, Zacharias1 (AUTHOR) zioan@aegean.gr, Gkatzionis, Konstantinos3 (AUTHOR) kgkatzionis@aegean.gr, Sarris, Dimitris1 (AUTHOR) dsarris@aegean.gr
Publikováno v:
Applied Microbiology (2673-8007). Sep2024, Vol. 4 Issue 3, p1030-1041. 12p.
Autor:
Gemilang Lara Utama, Faysa Utba, Vivi Fadilla Sari, Siti Nurmilah, Yana Cahyana, Roostita L. Balia
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 27, Iss 1, Pp 367-380 (2024)
Native yeasts produce most peptides and amino acids from cheese whey fermentation. The research aimed to determine the protein, peptides, and amino acid profiles regarding whey fermentation by spontaneous fermentation and re-inoculation by native yea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8147620db62246ddaabb22d29f3fbbb5
Autor:
Mattia Colacicco, Claudia De Micco, Stefano Macrelli, Gennaro Agrimi, Matty Janssen, Maurizio Bettiga, Isabella Pisano
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels and Bioproducts, Vol 17, Iss 1, Pp 1-18 (2024)
Abstract Background Production of cheese whey in the EU exceeded 55 million tons in 2022, resulting in lactose-rich effluents that pose significant environmental challenges. To address this issue, the present study investigated cheese-whey treatment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f10e8d33670c4681b42ac8daa127dc51
Autor:
Danai Ioanna Koukoumaki, Seraphim Papanikolaou, Zacharias Ioannou, Konstantinos Gkatzionis, Dimitris Sarris
Publikováno v:
Applied Microbiology, Vol 4, Iss 3, Pp 1030-1041 (2024)
The production of value-added products from microorganisms, such as single-cell protein (SCP), through the valorization of agricultural byproducts enhances circular economy while offering alternative solutions for waste treatment. In this study, SCP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c174dc724044a0787d8987733ecee5b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raffaele Conte, Anna Valentino, Silvia Romano, Sorur Yazdanpanah, Anna Di Salle, Fahd Kandsi, Gianfranco Peluso
Publikováno v:
International Journal of Recycling of Organic Waste in Agriculture (2024)
Purpose: This study examines the potential of transforming buffalo mozzarella cheese whey, a significant byproduct in Mediterranean and Middle Eastern dairy production, into valuable resources. The focus is on utilizing whey as both a functional food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd5293ac742a4aefb0107b07b60d1f85