Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "CHEESE FLAVOUR + CHEESE TASTE"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
4
of
4
pro vyhledávání:
'"CHEESE FLAVOUR + CHEESE TASTE"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Characterization of the surface microbiota of smear-ripened cheese and its role in the development of a smear defect after vacuum film-prepackaging
Autor:
Ritschard, Jasmine S.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::266fd5e4ecbc8e101a74921c0838c4e1
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Sulfur metabolism in various Lactobacillus casei genotypes isolated from milk and cheese
Autor:
Bogićević, Biljana
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::32d2ae7ed6cd791f345a79b3ced59cb5
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Applications and limits of 'electronic noses' in the evaluation of dairy products
Autor:
Schaller, Emmanuelle
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::210f8491e8cb65bca5f95d063f3a7795
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Isolation of low molecular weight taste peptides from Vacherin Mont d'Or cheese
Autor:
Mojarro de Guerra, Sandra H.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::879489fcfa8eeb4b91b960c126436abd
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
2
ddc:660
1
life sciences
1
peptide (biochemie)
1
peptides (biochemistry)
1
plastic foils
Zdroj
4
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......