Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"CHASCO, J"'
Publikováno v:
In Food Control June 2000 11(3):231-237
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 43, Iss 3, Pp 143-148 (1992)
Grasas y Aceites; Vol. 43 No. 3 (1992); 143-148
Grasas y Aceites; Vol. 43 Núm. 3 (1992); 143-148
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 43 No. 3 (1992); 143-148
Grasas y Aceites; Vol. 43 Núm. 3 (1992); 143-148
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
It has studied formation of alcanals of low weight (C3-C6) during the curing of standard Saucisson manufactured in pilot plant. Aldehydes content have been compared to others obtained in three batches of industrial process (I, II and III). Except to
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Science; 12/01/1998, Vol. 67 Issue 3, p541-547, 7p