Zobrazeno 1 - 10
of 722
pro vyhledávání: '"CHAPARRAL plants"'
Publikováno v:
Oikos, 1992 Feb 01. 63(1), 39-47.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3545514
Publikováno v:
Ecology, 1955 Oct 01. 36(4), 667-678.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1931305
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 93:550-559
BACKGROUND: The combustible nature of chaparral plants has been attributed to the presence of secondary compounds such as phenolic acids, flavonoids and essential oils, among others. However, the implication of the antimicrobial properties of seconda
Autor:
Smith, Forrest S.1 forrest.smith@tamuk.edu, Maywald, Paula D.2 paulam@landstewardconsultants.com, Ocumpaugh, William R. ocumpaugh@taesbeeville.com, Lloyd-Reilley, John3 John.Reilley@tx.usda.gov, Maher, Shelly D.4 Shelly.Maher@tx.usda.gov, Pawelek, Keith A.5 keith.pawelek@tamuk.edu
Publikováno v:
Native Plants Journal (Indiana University Press). Fall2010, Vol. 11 Issue 3, p295-298. 4p. 2 Color Photographs, 1 Map.
Autor:
Holl, Karen D.1 kholl@ucsc.edu, McStay, Sean2
Publikováno v:
Ecological Restoration. Jun2014, Vol. 32 Issue 2, p125-127. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture. 93(3)
The combustible nature of chaparral plants has been attributed to the presence of secondary compounds such as phenolic acids, flavonoids and essential oils, among others. However, the implication of the antimicrobial properties of secondary compounds