Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"CHANG Zhaoyu"'
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 33, Iss 05, Pp 529-535 (2021)
ObjectiveTo study the molecular characteristics and antibiotic resistance of Bacillus cereus (B. cereus) from foods in Shanghai.MethodsThe B. cereus isolates were characterized using antibiotic susceptibility tests and whole genome sequencing (WGS).
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75c36566871a4ab6b750f5652f445297
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.