Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"CHANG Jia-rui"'
Autor:
XU Li-rong, CHANG Jia-rui, MEI Xue, ZHU Chen-fei, WU Gang-cheng, ZHANG Hui, JIN Qing-zhe, WANG Xing-guo
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 30, Iss 1, Pp 28-38 (2022)
The flavor is a decisive sensory characteristic that determines the popularity of French fries (FFs). During high-oleic rapeseed oil (RO) frying, the flavor development of FFs showed three noticeable stages including break-in (3%-8.0% of total polar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d14ec7630c648ff99c9999067d76606
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jao, Chih‐Chun, Chang, Jia‐Rui, Ya, Chia‐Yu, Chen, Wei‐Cheng, Cho, Chia‐Jung, Lin, Ja‐Hon, Chiu, Yu‐Cheng, Zhou, Ye, Kuo, Chi‐Ching
Publikováno v:
Polymer International; Apr2021, Vol. 70 Issue 4, p426-431, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.