Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"CEYLAN, Huriye Gözde"'
Autor:
Ceylan, Huriye Gözde
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Publikováno v:
In International Dairy Journal March 2024 150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Dairy Journal November 2022 134
Publikováno v:
Journal of Agriculture & Nature / Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım & Doğa Dergisi; 2024, Vol. 27 Issue 4, p940-948, 9p
Autor:
Ceylan, Huriye Gözde1 (AUTHOR) hgyildiz@adiyaman.edu.tr, Atasoy, Ahmet Ferit2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Packaging Technology & Science. Dec2023, Vol. 36 Issue 12, p1005-1019. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 9, Issue: 16 117-128
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Bu çalışmada Adıyaman ilinde geleneksel yöntemle koyun sütünden üretilen 60 adet taze Adıyaman peyniri Nisan, Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında toplanmıştır. Peynir örneklerinin fizikokimyasal, tekstürel ve mikrobiyolojik özellikler
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::071578ab3623b6828b04de31c5ea6f9f
https://dergipark.org.tr/tr/pub/adyumbd/issue/69404/1056919
https://dergipark.org.tr/tr/pub/adyumbd/issue/69404/1056919
Autor:
Kurt, Şükrü1 sukrukurt@hotmail.com, Ceylan, Huriye Gözde1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2019, Vol. 11 Issue 1, p178-192. 15p.
Autor:
Kurt, Şükrü1 sukrukurt@hotmail.com, Ceylan, Huriye Gözde1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2017, Vol. 9 Issue 4, p178-188. 11p.